Pisteverlichting

Het belang van een goed verlichte rijbaan voor zowel ruiter als paard vinden wij essentieel. Of je nu een professionele ruiter, een paardenliefhebber of een manege-eigenaar bent, wij hebben de perfecte verlichtingsoplossingen om de veiligheid en het plezier van paardrijden in alle omstandigheden te waarborgen.

Waarom goede verlichting essentieel is

 

Een goed verlichte paardenpiste is niet alleen cruciaal voor avondritten, maar ook voor trainingen en evenementen bij weinig daglicht. Onze hoogwaardige verlichtingssystemen zorgen voor optimale zichtbaarheid, wat het plezier maar ook de veiligheid van ruiters en paarden aanzienlijk verbetert. Bovendien draagt goede verlichting bij aan een positieve sfeer en een aangename rijervaring.

Pisteverlichting

Onze verlichtingsoplossingen

LED-technologie

Onze verlichtingssystemen maken gebruik van energie-efficiënte LED-technologie. LED-verlichting biedt niet alleen helder en natuurlijk licht, maar is ook duurzaam en kosteneffectief op de lange termijn. Met verschillende lichtsterktes en kleurtemperaturen kunnen we de verlichting aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Duurzaamheid

Of je nu een kleine manege hebt of een professioneel trainingscentrum runt, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Onze producten zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Zo garanderen we een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.

Aanbod

Lichtmasten

Pisteverlichting

Al onze lichtmasten zijn kantelbaar op voet, waardoor deze eenvoudig onderhouden kunnen worden. Telkens met een garantie van 10 jaar antibreuk (uitgezonderd calamiteiten).

Mogelijke lichtmasten zijn:

– 4m

– 6m

– 8m

 

 

Pisteverlichting Lichtmast

Armaturen

Op onze lichtmasten worden er energiezuinige LED-lampen geplaatst met een zeer lange levensduur (16000 branduren).

Wij bieden deze onderstaande buitenlampen aan:

– 100W koud licht 8000lm

– 200W koud licht 16000lm

– 300W koud licht 27000lm

– 500W koud licht 36000lm

Voor binnenpistes plaatsen wij onderstaande energiezuindige LED-lampen.

– 100W koud licht 10000lm

– 200W koud licht 20000lm

– 300W koud licht 24000lm

– 500W koud licht 36000lm